Direkt keresés, fejvadászat, munkaerő toborzás keresési módszerek - BM Recruitment
Fejvadászat, munkaerő toborzás a BM Recruitment segítségével
 

Szolgáltatásaink

Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink között minden cég, legyen szó kis és középvállalkozásokról, multinacionális és nemzetközi cégekről megtalálja a számára ideális szolgáltatást.

Ügyfeleink igénybe vehetik az egyéb szolgáltatásaink bármelyikét külön díj felszámítása nélkül. Az egyéb szolgáltatások azt a célt szolgálják, hogy Ügyfelünk, ne csak a keresés állapotáról, hanem a piaci információról is teljes körű képet kapjon.

Szolgáltatásaink között megtalálható a direkt keresés, amely közép vagy felső vezetők és a speciális szaktudással rendelkező szakemberek felkutatására ajánljuk. Ezek a szakemberek az esetek többségében nehezen elérhetők, ritkán jelentkeznek álláshirdetésekre, ezért hatékonyabb módszer, ha direktben vesszük fel velük a kapcsolatot.

A toborzás, kiválasztást azon pozíciók esetén javasoljuk, ahol az álláshirdetés, saját és partnerük adatbázisának használata eredményre vezet. Ezek általában beosztotti vagy kevésbé speciális szakemberek keresésekor vezet eredményre.

Az egyéb szolgáltatások között megtalálható a fizetés felmérés és az internetes hirdetés megjelenítése partnercégünk internetes állásportálján.

Szolgáltatásunk díjszabása és a vállalt garanciák a személyes megbeszélést követően a pozíció tükrében kerül meghatározásra.