Direkt keresés és fejvadászat a BM Recruitmenttel
Fejvadászat, munkaerő toborzás a BM Recruitment segítségével
 

Direkt keresés, fejvadászat

Direct keresésA direkt keresést azon cégeknek javasoljuk, akik közép és felső vezetőt vagy speciális a munkaerőpiacon nehezen megtalálható szakembert keresnek. Ezek a szakemberek az esetek többségében nem jelentkeznek álláshirdetésekre, és nem töltik fel önéletrajzukat adatbázisokba, ezért nehezen elérhetők.

A direkt keresés folyamata

Megbízónkkal közreműködve meghatározzuk a keresett szakemberrel szembeni kritériumokat, ezt követően elkészítjük a részletes munkaköri leírást, amely alapján kezdetét veszi a kutató munka.
Első lépésként egy target listát készítünk, összegyűjtjük azon cégeket, amelyeknél nagy valószínűséggel foglalkoztatnak a Megbíónk által keresett szakembereket. Ezt követően felvesszük a kapcsolatot a megfelelő szakemberekkel és egyrészt felmérjük, hogy megfelel-e a Megbízó által támasztott követelményeknek, másrészt felkeltjük az érdeklődésüket a pozíció iránt.

A beérkezett önéletrajzokból kiválasztjuk a legalkalmasabb Jelölteket és behívjuk őket egy személyes interjúra.

A személyes találkozás alkalmával strukturált interút készítünk a Jelöltekkel, megvizsgáljuk szakmai előmenetelüket, személyiségüket, pozíciótól függően vezetői készségüket a munkaköri leírás türkében. Ha alkalmasnak találjuk, bemutatjuk Megbízónkat - abban az esetben, ha ez publikus.

Az interjúkról részletes összegzést készítünk, és javaslatot teszünk a Jelölt alkalmasságát illetően. Az interjúk lezárását követően összeállítjuk a jelöltlistát,  igény szerint, Megbízónk közreműködésével, vagy saját szakértelmünkre és tapasztalatainkra támaszkodva és megszervezzük az Ügyfél-Jelölt interjúkat. Megbízónk kérésére részt veszünk az Ügyfél-Jelölt interjúkon és segítjük a végső Jelölt kiválasztását.

Az Ügyfél-Jelölt interjút követően szükség szerint részt veszünk a keresés lezárásában, a kiválasztott Jelölttel történő egyeztetésekben.

A keresés eredményességéről rendszeresen tájékoztatjuk Megbízónkat, heti rendszerességgel kutatási riportot küldünk, amelyben részletesen és számszerűen összegezzük, hogy áll a keresés.